Ravioli me Pjeshkë dhe Ricotta Copy

Përbërësit
Për 4 persona
- Nectar of Joy Ravioli
- 100g gjalpë i freskët
- 10g rrozmarinë e freskët e grirë imët
- 100ml verë e bardhë
- 50g stika të grira
Përgatitja
Gatimi i Ravioli
Zieni ujë në një tenxhere të madhe me kripë. Shtoni raviolit e freskët Nectar of Joy Ravioli nga Pasta Livia për rreth 3-4 minuta, deri sa të ngrihen në sipërfaqe.
Pasi të jenë gatuar, përdorni një spatulë për t'i hequr me kujdes nga uji dhe vendosini në një pjatë të thellë.
Përgatitja e Salcës
Në një tigan të madh, shkrini gjalpin në nxehtësi të ulët. Shtoni rrozmarinën dhe lejoni që ajo të skuqet për 1-2 minuta për të lëshuar aromat.
Shtoni verën e bardhë dhe lëreni të ziejë për disa minuta derisa të reduktohet në gjysmë. Kjo do të përmirësojë shijen e salcës dhe do të heqë alkoolin.
Pasi vera është reduktuar, shtoni stikat grira dhe përzieni mirë. Shtoni lëngun e limonit, kripën dhe piperin sipas nevojës. Lëreni salcën të ziej për disa sekonda, pastaj hiqeni nga nxehtësia.
Servirja
Vendosni raviolit e gatuar në pjatë, sipër shtoni salcën e përgatitur dhe dekoroni me disa stika të grira dhe një degë rrozmarinë për garniturë.
Shërbejeni menjëherë dhe shijoni në maksimum!
Shiko Videon
Other recipes
Check out the latest recipes from the best chefs.