Transformo Menunë Tënde me Pasta Livia!
Shije dhe Eksperiencë Autentike për të Impresionuar Çdo Klient.

Pasta Livia Përmirëson Efikasitetin & Cilësinë në Kuzhinë
Përmirëso efikasitetin e kuzhinës tënde duke garantuar cilësi në çdo pjatë!
Gatim i Shpejtë dhe i Lehtë
Përgatitja e pjatave është më e shpejtë falë produktit të freskët dhe kohës së ulët të gatimit, duke optimizuar proceset në kuzhinë dhe reduktuar kohën e pritjes.
Cilësi Konsistente në Çdo Pjatë
Përbërësit e e freskët organik dhe teknikat tona të prodhimit sigurojnë që çdo pjatë e shërbyer të ketë shijen autentike dhe cilësinë që klientët kërkojnë.
Fleksibilitet në Menu
Gama e gjerë e pastave ju jep mundësinë të krijoni pjata të shumëllojshme, të transformoni menunë dhe të ofroni alternativa unike për klientët.
Redukton Kostot
Pastat kanë një jetëgjatësi më të madhe në krahasim me produktet e tjera të freskëta, duke zvogëluar sasinë e humbjeve dhe ulur kostot operative të restorantit.
Shifra që Flasin
+680
Restorante furnizohen çdo ditë me Pasta Livia
+2,046
Shefa përdorin Pasta Livia për të krijuar pjata unike
+14M
Klientë kanë shijuar Pasta Livia në restorantet më të mirë
Pse Të Bëhesh Partner me Pasta Livia?
Bashkëpuno me ne, investo në rritjen dhe suksesin e restorantit tënd!
Rritje e Produktivitetit
Gatim më i shpejtë dhe cilësi e qëndrueshme, duke rritur kapacitetin për të shërbyer te më shumë klientë me më pak burime.
Diferencim në Treg
Diferencohu nga konkurenca duke ofruar cilësi premium dhe shije autentike, që përforcojnë reputacionin e restorantit tënd në treg.

Rikthim i Shpejtë i Investimit
Pastat tona tërheqin klientë të rinj dhe rrisin kënaqësinë e atyre ekzistues, duke gjeneruar të ardhura të qëndrueshme dhe fitime më të larta.
Reputacion i Forcuar
Bashkëpunimi me një markë të njohur për cilësi e bën restorantin tënd një destinacion gastronomik të besueshëm dhe të vlerësuar.
Bëj hapin e duhur për një kuzhinë të suksesshme!

2 Fjalë nga partnerët tanë
Si Të Bëhesh Partner me Pasta Livia?
Plotëso formularin më poshtë ose na telefono për të diskutuar nevojat specifike të restorantit tënd dhe kuptuar se si mund të të ndihmojmë të përmirësosh kuzhinën dhe menunë tënde.
Pas analizimit të nevojave të restorantit, ekipi ynë do të të ndihmojë të përzgjedhësh produktet më të përshtatshme, duke siguruar që të plotësosh pritshmëritë e klientëve dhe të përmirësosh efikasitetin në kuzhinë.
Pas përzgjedhjes së produkteve, nis bashkëpunimin dhe përfito nga shërbimi ynë i shpejtë i prodhimit dhe shpërndarjes. Me Pasta Livia, përmirëson cilësinë, rrit kënaqësinë e klientëve dhe forcon imazhin e restorantit tënd.
FAQs
Po, Pasta Livia ju dërgon një listë me produktet që disponojmë dhe çmimet përkatëse.
Nese ju apo restoranti i njihni produktet tona, ne ju dërgojmë një kuti me kampione të llojeve qe dëshironi.
Gjithashtu përgatisim kuti me kampione të të gjitha llojeve të pastave që prodhojmë, të ofruara falas, për tu testuar në menunë e restorantit dhe për të vendosur se cilat lloje preferoni.
Pastat e thjeshta ruhen në -18 °C , për 90 ditë.
Pastat e mbushura ruhen në -18 °C, për 180 ditë.
*Kujdes: nese produkti është shkrirë, nuk mund të ringrihet përseri, por duhet të gatuhet menjëherë. Pasi një veprim i tillë shkatërron strukturën dhe cilësinë e pastave.
Dërgojmë porosi në qytete të ndryshme të vendit, në ditë të caktuara.
Çdo qytet ka ditën e vetë të transportit të pastave.
Jashtë vendit nuk eksportojmë ende.
Sasia minimale e porosisë është 4-5 kg në varësi të llojit të produktit.
Ne kemi kuti pastash me sasi fikse të produkteve.
Nese dëshironi produkte të cilat ne nuk i kemi aktualisht në linjë dhe duhet t’i prodhojmë enkas për ju apo restorantin tuaj, ateherë sasia minimale fillon nga 10-20 kg.
Koha e mbërritjes është 1 ose 2 ditë nëse restoranti ndodhet në Tiranë ose Durrës.
Nese restoranti gjendet ne qytete të largëta (Veri apo Jug), pastat do dërgohen në ditët specifike të dërgesave në secilin qytet.
Gjithashtu, mbërritja mund të ndikohet prej kohës së nevojshme për përgatitjen e pastave. Pastat e thjeshta kanë kohë më të shkurtër përgatitje, ndërkohë që përgatitja e pastave të mbushura varet nga koha e përgatitjes së salcës me të cilën është mbushur.
*Këshillë: Përfundojeni porosinë minimumi 2 ose 3 ditë para datës që ju doni që pasta të mbërijë në destinacion.
Pasta Livia, Krijuar për Shefat, Dizenjuar për Përsosmëri!
